Ja portem una setmana a Londres, i el nostre plat típic d'aquí és:
Roastbeef
Ingredients:
2 kg. de vedella per rostir.
2 cebes mitjanes.
1 cda. sopera de llard de porc.
3 cdas. soperes d'oli d'oliva verge.
Sal i una miqueta de pebre negre.
Preparació:
Lligar bé la carn fins a formar un cilindre, salpebrar i untar d'oli d'oliva. Posar tot cobert amb la ceba a capes i sobre unes boletes de mantega.
Escalfar el forn a foc màxim deu minuts prèviament. En ficar al forn, baixar a 175 i cuinar 20 minuts per quilo (en aquest cas 40). Treure del forn i deixar refredar una estona.
Retirar les cebes i el cordó del lligat i tallar a rodanxes molt fines. Sevir acompanyat de la salsa ben neta (la qual ha deixat anar bé colada per un colador), puré de patates i puré de pomes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada