Hola! Som la Judit, la Lidia, la Cristina i el Rubén de 3r A de l'IES Banús (Cerdanyola del Vallès).

dimecres, 17 de novembre del 2010

Plat típic Anglès (Roastbeef)

Ja portem una setmana a Londres, i el nostre plat típic d'aquí és:

Roastbeef

Ingredients:

2 kg. de vedella per rostir.
2 cebes mitjanes.
1 cda. sopera de llard de porc.
3 cdas. soperes d'oli d'oliva verge.
Sal i una miqueta de pebre negre.

Preparació:

Lligar bé la carn fins a formar un cilindre, salpebrar i untar d'oli d'oliva. Posar tot cobert amb la ceba a capes i sobre unes boletes de mantega.

Escalfar el forn a foc màxim deu minuts prèviament. En ficar al forn, baixar a 175 i cuinar 20 minuts per quilo (en aquest cas 40). Treure del forn i deixar refredar una estona.

Retirar les cebes i el cordó del lligat i tallar a rodanxes molt fines. Sevir acompanyat de la salsa ben neta (la qual ha deixat anar bé colada per un colador), puré de patates i puré de pomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada